[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Iată CE „ASCUNDE” fostul ministru Jizdan la Molovata! FOTO//

Într-o recentă postare pe o rețea de socializare, fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, face referire la niște „averi ascunse”, pe care le deține fostul ministru de Interne, deputatul Alexandru Jizdan, la Molovata, raionul Dubăsari, informează SHOK.md.

L-am contactat pe Alexandru Jizdan și l-am întrebat ce „averi ascunse tăinuiește” în aceasta localitate. El nu a negat că a achiziționat un imobil în Molovata și ne-a invitat să îl vedem. „Averea ascunsă” s-a dovedit o casă țărănească în paragină, care, după cum ne-a asigurat fostul ministru, figurează și în declarația sa de avere.

Întrebat la ce i-a trebuit acest imobil, Alexandru Jizdan a spus ca i-au plăcut locurile pitorești de aici și, prețul fiind unul accesibil, l-au convins să îl cumpere. El nu exclude că, în perspectivă, va transforma acest imobil într-o casă de vacanță sau că va instala pe acest teren o casă de vacanță de modelul celor care se asamblează pe loc.

„Mai vedem. Deocamdată pot spune că îmi place mult acest loc, de aceea am și achiziționat aceasta casa țărănească. Dar, cu siguranță, nu voi construi palate, cum pot sa își închipuie unii. Maximum – o micuță casă de vacanță, așa cum îmi vor permite posibilitățile”, a declarat deputatul.

SHOK.md


AUG 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...