[ X ]
FRESH
Tehnologiile AVANSATE au ajuns și în Moldova! Află cum poți să ai ...
O interpretă din Moldova a semnat contract cu o casă de PRODUCȚIE ...
E pasionat de FOTBAL! FIUL lui Andrei Năstase - decarul „Războinicilor”, ...
Sume FABULOASE! Află ce VENITURI ridică artiștii din Moldova, lunar!

Iată cine este NOUL DIRECTOR de știri și dezbateri la postul public de televiziune!

Dina Perciun este noul director al Departamentului de Știri și Dezbateri a postului TV Moldova 1. Candidatura sa a fost aprobată unanim de membrii Comisiei de concurs, informează SHOK.md.

Potrivit www.trm.md, Perciun a spus că scopul său este de a îmbunătăți calitatea și credibilitatea știrilor, pentru a deveni principala sursă de informare pentru cetățeni. Totodată, a promis că va asigura o interacțiune eficientă cu telespectatorii.

„Știrile TV și dezbaterile vor deveni un promotor activ al campaniilor sociale și vor fi printre lideri în mass-media autohtonă, dar și una dintre principalele surse de informare pentru cetățeni”, a declarat ea.

În cadrul concursului, desfășurat ieri, a mai participat Sergiu Praporșcic.

Precizăm că, Dina Perciun are experiență în televiziune, în calitate de editor și director de știri la mai multe posturi de televiziune, cele mai recente fiind Publika TV și Realitatea TV. Ea a studiat Jurnalism la Universitatea de Stat.

Amintim că, funcția de director al Departamentului de Știri și Dezbateri a devenit vacantă după ce Ecaterina Stratan a fost numită director al postului public de televiziune.

SHOK.md

 


NOI 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...