[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 aprilie 2020. Creativitate, surprize în dragoste şi un ...
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...

Iată UNDE-și va petrece vacanța deputatul Dumitru Alaiba! A RENUNȚAT anterior la Franța și Portugalia!

Deputatul Dumitru Alaiba a mărturisit că, „de când cu tot acest parlament”, petrece extrem de puțin timp cu familia, așa că în câteva zile va merge în vacanță, informează SHOK.md.

El va petrece vacanța cu soția și copilul în țara de baștină a soției sale – Estonia. Și a mai spus că anterior a renunțat la două vacanțe – în Franța și Portugalia.

De când cu tot acest parlament, petrec extrem de puțin timp cu familia. 2 ore pe zi, poate. Pentru mine nu e suficient, pentru că noi chiar ne simțim foarte bine împreună. Suntem o familie netradițională în acest sens. În acest an am renunțat la două concedii, ambele planificate de prin octombrie anul trecut, când nici prin cap nu îmi venea că voi candida și voi avea această mare onoare să stau în ședințe interminabile, urmare a cărora se decid prea puține, după asta să merg în plen să ridic mâna (sarcină cu care, să fim sinceri, s-ar fi isprăvit aproape oricine).

În februarie trebuia să mergem într-o vacanță cu familia la Paris. A trebuit să mergem în electorală. Am anulat, am pierdut bani. În iunie trebuia să mergem cu familia în Portugalia. Au mers ai mei singuri, eu am rămas să dăm jos dictatorul. Ei au plecat dintr-o dictatură și au revenit într-o țară liberă. Am mai pierdut ceva bani pentru că am renunțat la bilete, rezervări. Zilele astea sunt singur în Moldova, pentru că ai mei au mers la familie în Estonia. Pe data de 14 august voi merge la ei. Fără supărare”, a scris deputatul, pe Facebook.

SHOK.md


AUG 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...