[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Îi calcă vreunul PE URME? Ministrul Jizdan a vorbit despre ACTIVITĂȚILE celor trei feciori ai săi, dar și despre CE AU MOȘTENIT de la el!

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, este tată a trei băieți, însă, deocamdată, nici unul dintre ei nu și-a manifestat interesul de a-i urma calea, informează SHOK.md.

Ministrul a spus că băieții sunt diferiți și au viziuni diferite. „Eu am o relație caldă cu copiii mei. Cu părere de bine, toți au moștenit umorul meu și deseori în relația noastră persistă spiritul umorului. Sunt diferiți și vor ceva diferit de la viață”, a precizat el, într-un interviu realizat de Alexandru Bordea pentru contul său de Youtube.

Potrivit spuselor sale, cel mai mare – Mihai, învață în Olanda, la facultatea de IT. Mijlociul – Bogdan, împlinește 18 ani în acest an, este clasa a 12-a și face judo, aceasta fiind direcția aleasă de el.

Cel mai mic, Răzvan, are 11 ani. El este mai sufletist, mai alintat. Mihai și Bogdan tot timpul îmi fac observație din acest motiv și, când eu nu sunt acasă, ei își asumă rolul de tată și, când vin, îl mai găsesc pe Răzvan în poziție de drepți”, a mărturisit ministrul.

SHOK.md


FEB 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...