[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Meghan Markle, în lacrimi. Soția prințului Harry în sfârșit recunoaște: ...
Tatiana Nastas – ÎN COSTUM DE BAIE, arătându-și burtica: „Întâlnirea ...
Mihai Stratulat ȘI-A BOTEZAT mezinul: „De astăzi mai avem un creștin” ...
Jennifer Lawrence, nuntă cu 150 de invitaţi în castelul bântuit

Ilie’s Vlogs și-a arătat CASA REPARATĂ, după INCENDIUL care i-a distrus-o! Urmăritorii: „Inundație sau cutremur. Ce urmează?” VIDEO//

Vloggerul Ilie Bivol, alias Ilie’s Vlogs, și-a prezentat casa reparată, după ce la începutul acestui an a fost distrusă de un incendiu, informează SHOK.md.

În cadrul unui tur virtual, Ilie a explicat ce și unde se află, dar și ce mai are de făcut.

„Pe viitor o să facem tot. Încă se lucrează, dar vom face tot”, a precizat el, la final.

Urmăritorii săi, însă, au lansat numeroase comentarii mai puțin pozitive în adresa lui Ilie, iar unii chiar l-au criticat, dând de înțeles că incendiul ar fi fost intenționat.

„Incearca sa-i dai foc, se vede fain pe alb.”, „Casa făcută din datori neachitate”, „Inundație sau cutremur? Ce urmează?”, „Lui max nu ii poți  da 2000€ lui max da ai ditamai casa”, „A LUAT FOC O JUMATE DE CAMERA, IN SCHIMB A MAI RIDICAT O CASA PE LANGA AIA. BRAVO ILIE, ESTI UN SMECHER”, „Doamneee ce arfe de om infect nu ai caracter ce te lauzi atâta?”, „Ar merge un grătar din camera de oaspeți ??” și altele i-au comentat urmăritorii pe Youtube.

SHOK.md amintește: Ilie Bivol a anunțat că la 7 ianuarie curent i-a ars casa pe care o construise recent. Tot atunci, el deschisese și un cont de donații pentru a-și repara locuința și a adunat 6122 euro. Clipul cu casa devastată de incendiu, între timp, a fost șters de pe Youtube.

SHOK.md


SEP 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...