[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Imagini RARE! Igor Dodon și bunul său prieten, Filip Kirkorov, AU CULES CĂPȘUNE în satul natal al Președintelui!FOTO&VIDEO//

Șeful statului, Igor Dodon, împreună cu renumitul artist rus, Filip Kirkorov, bunul său prieten, au participat, ieri, la culesul căpșunelor și au inaugurat cea de-a V-a ediție a Festivalului Căpșunelor și Mierii, care s-a desfășurat sub egida Președintelui Republicii Moldova în satul său natal, Sadova, informează SHOK.md.

Șeful statului a salutat miile de persoane care au venit la Sadova pentru a fi prezenți la acest eveniment. În context, Președintele țării a remarcat că va susține și încuraja organizarea unor astfel de evenimente care reprezintă un prilej bun de promovare a produselor și producătorilor autohtoni.  „Doar în localitatea Sadova sînt circa 20 de producători de căpșuni a căror plantație se întinde pe zeci de hectare de pămînt. Sînt bucuros că în primele 5 luni ale anului curent, cu eforturi comune, exportul de căpșune pe piața Federației Ruse și Belarus a crescut de 6-7 ori”, a subliniat Igor Dodon.

De asemena, șeful statului a vizitat standurile unde mai mulți producători autohtoni au expus cele mai aromate și gustoase soiuri de căpșuni. Totodată, Igor Dodon împreună cu oaspeții festivalului au degustat diverse lichioruri de căpșuni, dulceţuri și miere de albine.

De menționat că, pe tot parcursul festivalului atmosfera este întreținută de muzica unor interpreți, ansambluri și colective artistice din țara noastră precum: orchestra Fraților Advahov, Vitalie Dani, Anișoara Puică, Geta Burlacu, Natalia Gordienco, Sergiu Cuzencov, ansamblul de dansuri populare „Mărgăritare”, ansamblurile etnofolclorice „Romanița” și „Prutenii”. La ora 19:00 au evoluat formațiile ”Acord”, ”DoReDoS”, Nelly Ciobanu, Valentin Uzun & „THARMIS”, precum și cunoscutul interpret rus, Filip Kirkorov. Evenimentul a culminat cu un grandios foc de artificii.

SHOK.md 


IUN 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...