[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

ÎMBINĂ creșterea bebelușului cu MUNCA! Cristina Duca: „Nu doresc să fac o pauză prea mare în viaţa profesională”

Cristina Duca, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), e împlicată în activităţi profesionale, ieri participând la o ședință, chiar dacă încă e în concediu de maternitate. Mămica aşteaptă cu nerăbdare revenirea la serviciu, informează SHOK.md.

„Încă mă aflu în concediul de maternitate. Aproximativ, la sfârşitul lui aprilie-începutul lunii mai, revin oficial la job, fac totul după procedura legală.<a
Acum mă implic în activităţile în care eram activă încă până la baby.

Aici sunt la şedinţa Grupului de lucru pentru îmbunătăţirea legislaţiei mass-media, din care fac parte. Grupul de lucru a fost creat la iniţiativa Preşedintelui Parlamentului, cu suportul comun al Uniunii Europene şi Consiliului Europei „Promovarea libertăţii şi pluralismului mass-mediei în Republica Moldova””, a spus Cristina.

Totodată, mămica, despre revenirea la muncă, a spus: „Aştept cu nerăbdare să revin la serviciu, îmi lipseşte mult şi nu doresc să fac o pauză prea mare în viaţa profesională, doar cât prevede legea pentru proaspetele mămici. Sper să reuşesc să îmbin creşterea copilului cu dezvoltarea carierei”.

Cristina TOMAC


MAR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...