[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Îmbină MATERNITATEA CU ALTE ACTIVITĂȚI! Doina Stratan: „Sunt o mamă foarte activă, mă descurc”

Fosta prezentatoare TV Doina Stratan-Atamanenco, la moment, se dedică maternității, însă, afirmă ea, se descurcă cu toate activitățile, pentru că are un program, informează SHOK.md.

„Sincer, diminețile încep tot la 7, înainte începeau și mai devreme. Nu s-a schimbat radical, a apărut un om de care trebuie să am grijă și asta e foarte important, dar tot avem un program. Doar că tot timpul meu acum îl împart la doi. Eu sunt mai mult cu ea. Reușesc și alte activități, mai am anumite job-uri, întâlniri. Sunt o mamă foarte activă, foarte modernă, mă descurc”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Fii sănătos” de la Jurnal TV.

Doina a mărturisit că își dorea să fie mămică până la 25 de ani, pentru că-și dorește mai mulți copii și vrea să fie diferență de 5-6 ani între ei, ca să petreacă timp suficient cu fiecare.

„Am început să lucrez la televiziune, am lucrat un an și jumătate, a fost frumos, mă simțeam împlinită, dar nu total, am decis că e timpul să ne căsătorim. Atunci când am început să îmbin munca cu familia, a fost greu, o perioadă am dispărut de pe on-line. Mi-am făcut planuri de viitor și totul a mers bine după”, a spus fosta prezentatoare.

De asemenea, mămica a spus că a dezvăluit că e însărcinată abia la 7 luni.  „Am zis că voiam să țin fericirea doar pentru mine, pentru că sunt oameni și mai buni, și mai răi”, a adăugat ea.

Totodată, Doina a spus că, în primele luni, Alisa era foarte cuminte și putea merge oriunde cu ea, acum, însă, e hiperactivă și îi este destul de greu.

De altfel, ea a dezvăluit că face bani din activitatea pe on-line și nu poate renunța la ceea ce face, pentru că-și dorește să fie independentă, să aibă un ban în buzunar.

SHOK.md


IUN 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...