[ X ]
[ X ]
FRESH
Program DAT PESTE CAP la Teatrul Național „Eugene Ionesco”! Ce i s-a ...
Câți bani cere Antonia pentru a apărea la evenimente
Adrian Ursu A FILMAT CLIP în SUA: „Foarte multe detalii nu vă pot ...
Mark Stam și AMI au lansat piesă ÎMPREUNĂ: „Este piesa noastră de ...

Împlinește 80 DE ANI! Andrei Năstase: „Pentru mine, Mama este icoana la care îmi închin zilnic gândurile, dragostea și recunoștința” FOTO//

Astăzi este ziua mamei lui Andrei Năstase, liderul Platformei DA și candidat la funcția de primar al capitalei – Ana Năstase. Cu această ocazie, politicianul a felicitat-o și virtual, informează SHOK.md.

„Optzeci! Multă sănătate, Mamă!

Așa cum bine știm cei mai mulți dintre noi, rugăciunea Mamei nu are egal pe această lume. Este chiar mai puternică decât rugăciunea preotului. Draga mea Mamă împlinește astăzi 80 de ani. Pe zi ce trece este mai frumoasă, mai blândă și mai grijulie. Pentru toate mamele noastre, noi rămâne întotdeauna doar niște copii, iar acest paradox fără vârstă face în așa fel încât înțelegem cu toții că lumea ar trebuie să fie doar o poveste despre iubire, respect și înțelegere.

Pentru mine, Mama este icoana la care îmi închin zilnic gândurile, dragostea și recunoștința. Pentru că datorită Ei sunt astăzi ceea ce mi-am dorit dintotdeauna să fiu! OM!”, a scris Năstase, pe Facebook.

andrei

SHOK.md


OCT 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...