[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

În 2017 a început să preţuiască TIMPUL! Augustina Șiman: „E unul dintre anii memorabili ai mei”

În 2017 a început să preţuiască timpul şi să-şi noteze în agendă. Este vorba despre scriitoarea Augustina Şiman, care a mărturisit, pentru SHOK.md, cum a fost anul 2017.

„În 2017 am început să preţuiesc mult mai mult timpul, care trece prea repede, şi am început să îmi notez în agenda arhiaglomerată, printre urgenţe efemere, şi cel putin 40 de minute în 24 de ore dedicate mie însămi… valorificate fie prin lectura de seară, fie printr-un prânz cu un om care mă fascinează, fie, pur şi simplu, prin admirarea unei picturi într-un muzeu de artă.

2017 e important prin oamenii care au apărut în el, şi prin cei care au hotărât să rămână, şi ţin să concluzionez că 2017 a fost unul dintre anii memorabili ai mei. Nu am motive să fiu supărată pe 2017, ne despărţim frumos, şi împărtasesc o mare emoţie de gratitudine pentru tot ce mi-a adus… A fost un an care a confirmat faptul că succesul nu se întâmplă, succesul se planifică, cu foarte mult efort. Nu sunt sigură dacă aceeași constatare se aplică și fericirii sau poate chiar și dragostei – mă simt puțin confuză referitor la ele… urmează să văd ce o să îmi spună 2018.

Cred că anul 2017 a fost unul deopotrivă aglomerat şi revelator. Am prins curaj să public cea de-a patra carte a mea – „Despre Ea”, lansarea căreia, cu toată ingeniozitatea şi farmecul sugerat, rămâne amânată cu prioritate pentru 2018. Am luat premiul de „Super Erou” la categoria Literatură, la Gala „Super Heroes of Moldova”, şi de fapt am continuat să scriu în pofida micilor crize. Am scris mult şi pe subiecte academice – dar e doar un detaliu al unui alt vis, după care alerg zilnic”, a dezvăluit Augustina.

Cristina TOMAC

 


DEC 2, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...