[ X ]
[ X ]
FRESH
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri
Simona Halep duce dorul vacanţelor cu iubitul. Ipostază emoţionantă ...
Acum ARE TIMP SUFICIENT! Mirela Urușciuc: „Presupun că nu suntem singurii ...

În cadrul Festivalului „Slaveanskii Bazar” ar putea fi organizată „ZIUA MOLDOVEI”! Șeful statului a avut o discuție cu conducerea Festivalului!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ieri, a avut o întrevedere cu Constantin Moscovici, reprezentant oficial al Festivalului Internațional „Slaveanskii Bazar” în Moldova, Gleb Lapitsky, directorul Festivalului și Svetlana Avdeeva, șefa secției relații internaționale a acestui concurs, informează SHOK.md.

„În cadrul dialogului am discutat posibilitatea organizării în cadrul Festivalului „Slaveanskii Bazar” a „Zilei Moldovei”, cu participarea Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare „JOC”. De asemenea, am salutat intenția domnului Constantin Moscovici de a organiza în cadrul acestui eveniment o expoziție de pictură a jurnalistei Gutiera Postolachi, care de câțiva ani și-a descoperit talentul pentru pictură”, a comunicat șeful statului, după întrevedere.

Totodată, a spus că, în cadrul întrevederii, Gleb Lapitsky i-a transmis invitația de a participa la ediția curentă a concursului „Slaveanskii Bazar”, care se va desfășura în perioada 13-21 iulie curent, la Vitebsk, Belarus.

De menționat că, Festivalul Internațional de Artă „Slaveanski Bazar” este la cea de a XXIX ediție și se desfășoară anual la Vitebsk, Belarus. Reprezentanții Republicii Moldova evoluează de fiecare dată cu succes la acest concurs, prestațiile lor fiind apreciate cu locuri de frunte.

SHOK.md


FEB 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...