[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

În grila nouă a postului public AU REAPĂRUT FILMELE ȘI SERIALELE! „Suntem în proces de negociere pentru achiziţionarea altor filme”

În grila nouă a postului public de televiziune – Moldova 1, care este valabilă de la sfârşitul anului trecut, după o pauză considerabilă, au reapărut serialele şi filmele, după ce au fost identificare surse financiare și parteneri, informează SHOK.md.

„E un lucru care ne bucură, mai ales că demersurile noastre au fost la unison cu intenţia conducerii „Teleradio-Moldova” de a revitaliza acest segment important. Astfel că, după ce au fost identificate resursele necesare, dar şi partenerii, din 2 decembrie 2018, în fiecare zi de duminică, după ştirile de la ora 21:00, telespectatorii pot urmări filme artistice de calitate: de acţiune, drame, comedii. La fel, pasionaţii de seriale pot privi două seriale noi. Suntem în proces de negociere pentru achiziţionarea altor filme, astfel încât să oferim telespectatorilor ocazia să găsească la Moldova 1 opere de calitate”, a spus Ecaterina Stratan, directoarea postului, într-un interviu pentru www.trm.md.

SHOK.md


MAI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...