[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

În judecată după ce I S-A FURAT PORTMONEUL! Margarita Răducanu: „Nu pot să cred că voi umbla prin instanțe la infinit…”

Prezentatoarei TV Margarita Răducanu i-a fost furat portmoneul, atunci ea s-a adresat la poliție, iar astăzi a mers la o ședință de judecată în acest sens.

După aceasta, jurnalista a oferit detalii, afirmând că „Scriu cat senzatiile sunt proaspete….

E oribil cum ma simt acum, ce simt? Deznadejde si lipsa de sprijin de la stat. Nu inteleg unde mergem cu asa atitudine.

Din prima secunda de dupa intamplare si telefonare la 112 am avut impresia ca nu eu sunt partea vatamata dar ca eu am savarsit ceva si toti se uita la mine straniu.

Apoi a urmat reactia poliției care a realizat toate actiunile conform legii si doar la insistența mea primeam careva informatii. Deci ca sa intelegeti eu am luptat pentru dreptate. Cred insa ca nu trebuie sa fie asa si nu trebuie sa fie telefonat individul de 200 de ori si sa i se explice orice miscare, ca da ma rog : el are drepturi. Bine, unde sunt drepturile mele ? Cine mi le apara?

Astazi sunt într-o completa neînțelegere iarăși. Voi scrie tot ce am simțit ca un simplu cetățean si sper că voi fi percepută corect.

In primul rand inculpatul are mai multe drepturi decât victima.

Procurorul se dadaceste cu inculpatul de parca acela este un bot de aur iar eu nici nu sunt informata si am senzatia ca sunt o mătură de pus dupa usa.

Inculpatul a intarziat la sedinta si nici nu și-a cerut scuze sau măcar nu a întrebat: cine-i femeia asta.

Mie nu mi se explica nimic in schimb lui procurorul i-a spus dupa usa ce va urma dupa ședința de astazi.

Din cate inteleg numanui nu-i pasa ca eu am ramas fara o suma considerabila de bani ca sa supravietuiesc impreuna cu un copil mic, o perioada destul de mare. Toti insa se comporta ca closca cu puiul cu acest individ”, a scris Margarita, precizând că el are și avocat.

De asemenea, jurnalista a spus că, cauza penală a fost astăzi transmisă unui judecător care mai are un dosar cu acest tip. La fel, a menționat că va continua să meargă în instanțe, în speranța că i se va face dreptate. 

„Am venit si am plecat cu inima si mai calcata in picioare. Naiva am fost eu, cand dimineata ma pregateam cu un discurs lacrimogen si speram la sustinere maxima. Ei bine, eu inca mai sper in justitie corecta in Moldova si nu pot declara acum ca a fost luata o decizie nefavorabila mie. Este prematur. Dar totusi, ma simt a fi eu escroaca si de parca am savarsit ceva negativ. Voi face acest caz public ca sa stie toata lumea ce va urma si poate pentru unii va fi o lectie. Toata fiinta mea este nemultumita si nu pot sa cred ca voi umbla prin instante la infinit…”, a scris ea, pe Facebook.

SHOK.md


IUN 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...