[ X ]
FRESH
Iată cine creează rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Lista scurtă ...
Model – în ROCHIE de MIREASĂ: „Chiar nu credeam că arăt așa de dulce”FOTO//
Patru vedete autohtone S-AU PUS PE SLĂBIT! Află CINE luptă cu KILOGRAMELE ...
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//

SURPRIZĂ în localitatea de baștină! Andrei Năstase: „Cu Primele mele Învățătoare! Mama și Maria Grigorevna”FOTO//

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a mers, ieri, de Florii, în localitatea de baștină – Mândrești, Telenești, și împreună cu mama sa, Ana, a mers la biserică, informează SHOK.md.

„Cu Primele mele Învățătoare!
Mama și Maria Grigorevna.

Am fost la Biserica noastră de la Mândrești, împreună cu Mama. Am participat, alături de oamenii din sat, la slujba de Florii, adică la marea sărbătoare a intrării Domnului în Ierusalim.

Aici am avut parte de o mare surpriză. Am întâlnit-o în sfîntul lăcaș pe doamna Maria Năstase, prima mea învățătoare, dascălul care mi-a ajutat să însușesc alfabetul omeniei, disciplinei, bunătății.

Nici ea, nici această stimată Doamnă nu a scăpat de tăvălugul propagandei de tip Goebbels al hoțului de miliarde. Încercând să lovească în mine, bandiții au inventat un interviu cu prima mea învățătoare.

Zadarnică încercare. Voi fi mereu alături de Dascălul meu, de toți, de absolut toți pedagogii mei de la Mândreși, Suceava sau Iași, care mi-au dat nu doar cunoștințe, ci și irepetabile lecții de omenie, demnitate, cutezanță.

De fapt, în această fotografie din fața Bisericii o simt și pe Mama ca un prim pedagog. E cea care, activând la grădiniță, m-a învățat să scriu primele litere ale alfabetului, primele silabe.

Acasă, lângă mândreșteni, aici lângă doi oameni dragi, doi oameni scumpi într-o zi sfântă de Florii!

Ce poate fi mai de preț?!”, a scris Năstase pe Facebook.

primele

SHOK.md


APR 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII