[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Prinţul Harry, în lacrimi la un eveniment din Marea Britanie! Motivul, ...
Mariana Șura – ÎNDURERATĂ: „Pe 18 deja e un an și jumate de când e ...
„Orheiland”, cel mai mare parc gratuit de distracții din țară, anunță ...
ADORĂ MAȘINILE! Keya: „Tata mi-a dezvoltat pasiunea. Toate fetele ...

A vorbit, în premieră, despre PASIUNEA SA! Ilan Șor are doi patrupezi – un Golden Rottweiler și un Akita Ino!FOTO//

Ilan Șor, liderul Partidului Șor și primar de Orhei, adoră câinii. El a vorbit, în premieră, despre pasiunea sa la emisiunea „Ora Primarului” și a povestit despre cei doi câini ai săi, unul dintre care este de rasa câinelui din renumit film „Hatiko”, informează SHOK.md.

Ilan Șor a spus la Orhei TV că are un câine de rasa Golden Rottweiler și un Akita Ino (de aceeași rasă cu Hatiko), pe care i l-a dăruit soția sa, interpreta Jasmin, anul trecut la sărbătorile de iarnă. „Îi iubesc pe ambii. Sunt parte din mine”, a dezvăluit Ilan Șor.

Politicianul a povestit chiar că patrupezii îi țin companie și la birou, și îl întâmpină când vine acasă, iar unul dintre ei nu-l lasă să meargă la culcare până Ilan Șor nu-l hrănește. „Câinii sunt foarte importanți pentru mine, am iubit câinii din copilărie și mi-am dorit să am câini”, a spus Ilan Șor, adăugând că: „Câinele este o ființă, cred că, mai bună decât omul. Câinele este sincer, iubește sincer și necondiționat. Pentru mine câinii sunt foarte și foarte importanți”.

 

SHOK.md


DEC 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...