[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

INCREDIBIL//Un primar din Criuleni a uitat să indice 1782 de proprietăți în declaraţia de avere

Primarul satului Cimișeni din raionul Criuleni, Ghenadie Rabei, urmează a fi cercetat penal pentru faptul că nu a indicat în declarația de avere 1782 de proprietăți, scrie moldovacurata.md.

Comisia Națională de Integritate a constatat, în cadrul ședinței de ieri, că alesul local nu și-a trecut în declarație 1779 de terenuri înregistrate pe numele soției, două case de locuit, un spațiu comercial și zece autoturisme.

Ghenadie Rabei a respins acuzațiile CNI. „Nu am eu niciun fel de terenuri. Nici casă nu am. Sunt sărac, locuiesc la gazdă. Am doar un salariu de 4000 de lei în calitate de primar. Atât. De unde au scos ei 1700 de terenuri? Ce, eu sunt latifundiar?”, ne-a răspuns primarul din Cimișeni.

Alesul local afirmă că se află în proces de divorț cu soția sa, de aceea nu a indicat proprietățile ei în declarația de avere. „În baza cererilor ei mi-au fost intentate mai multe dosare penale. La moment am vreo opt și cred că au văzut că niciunul nu are sorți de izbândă, de aceea au decis să îmi mai deschidă unul”, spune Rabei, precizând că nu a fost invitat niciodată de CNI și nici nu a știut despre controlul inițiat de Comisie.

Ghenadie Rabei nu este afiliat politic.

SHOK.md


MAI 16, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...