[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Inesa Voscoboinic, despre CUM A ADOPTAT UN CÂINE: „S-au făcut 2 ani de atunci, iar eu plâng și acum povestind această istorie de dragoste”

Prezentatoarea TV, Inesa Voscoboinic, avea un patruped, când a decis să mai adopte unul, dintr-o întâmplare, informează SHOK.md.

Jurnalista a mărturisit cum a ajuns să-l adopte pe Teddy, deși inițial era decisă să-l dea altcuiva și a și făcut-o.

„V-ati gandit vreodată să adoptați un câine?

Eu nu! Până în momentul în care l-am cunoscut pe Teddy

L-a găsit o doamnă pe străzi…speriat! A pus anunțul pe rețelele de socializare precum că se caută stăpânul, iar ea nu îl putea păstra pentru mult timp pentru că are un motan.

Eu o aveam pe Samantha, și știind cât e de specifică în îngrijire această rasă, am sunat-o și i-am propus să-l țin la mine, fiind 100% sigură că stăpânul se va găsi foarte repede! Samantha l-a acceptat din prima!  Am postat anunțul, au venit mulți, dar nu el era câinele pe care îl căutau.

După câteva zile, am înțeles că nu mai vine nimeni după el  El suferea, era foarte atașat de oameni. Am început să mă gândesc cum ar fi cu doi câini în casă, dar am alungat gândul: ambii lucram atunci, călătoream mult.

Între timp primeam multe mesaje de la oameni străini, care vroiau sa-l adopte. Era o responsabilitate mare să aleg unul din ei. Alegerea a căzut pe o domnișoară foarte bună (i se citea în ochi). Si ea mai avea acasă un câine, căruia îi căuta un prieten.

L-am dat. Am plâns trei zile și trei nopți. Soțul nu mai știa ce să facă. Mă convingea să-i propun domnișoarei bani pe el și să-l iau înapoi! Eu am sunat-o, știam că banii nu o interesau, i-am spus doar că dacă băieții nu se înțeleg între ei, l-aș lua înapoi. Și ea a recunoscut că așa este. Plângeam ambele când am venit după el.  I-am spus că poate veni oricând să-l vadă și a venit de multe ori, îl lua la plimbare!

S-au făcut 2 ani de atunci, iar eu plâng și acum povestind această istorie de dragoste (așa sunt mai plângăcioasă la ale mele )!”, a povestit Inesa, pe Instagram.

SHOK.md


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...