[ X ]
[ X ]
FRESH
Administrator TESORO MIO: „Numai în Moldova o persoană care cunoaște ...
Kate Middleton a arătat minunat într-o haină în nuanţa anului
Un colecționar și-a propus să promoveze SISTEMUL MONETAR al RM în ...
Dianna Rotaru, despre FEMEIA cu care a fost fotografiat iubitul ei: ...

INGENIOS! Lilu Ojovan A TRANSFORMAT un borcan de miere în cană pentru cafea și a lansat UN APEL către toți distribuitorii de băuturi! FOTO//

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan este o promotoare aprigă a ambalajelor reciclabile și biodegradabile, așa că și-a inventat propria cană pentru cafea, astfel că nu va mai opta pentru paharele de plastic sau de hârtie, informează SHOK.md.

„Cei care vin cu propria cană, primesc cafea la jumătate de preț” Așa îmi doresc sa fie anunțurile companiilor de cafea sau băuturi care au apărut ca ciupercile după ploaie prin Chișinău. Nici nu vreau sa contorizez câte pahare din hârtie și capace de plastic se arunca zilnic după ce savurăm o cafea sau ceai. Îmi pare rău ca proprietarii sau directorii companiilor nu se gândesc la impactul accesoriilor folosite zilnic, la cât de mult poluează (ideal ar fi sa investească in ambalaje reciclabile și biodegrabile). Îmi doresc ca noi, consumatorii sa fim stimulați sa mergem cu propriile căni, termos, borcane – sa primim reduceri, deja cât ii lasă inima pe șefi.

Prin aceasta postare vin cu o rugăminte publica față de toți distribuitorii de băuturi – OFERIȚI REDUCERI CELOR CARE SE GÂNDESC LA IMPACTUL PLASTICULUI asupra casei noastre, pământul. Dacă ati urmărit storiesurile de azi, ați văzut cum am refolosit un borcan de miere pe post de cana pentru cafea, l-am înfășurat cu ața de sac pentru a nu ma frige și capacul e tare sigur. Varianta cea mai economia de a fi Eco”, a scris Lilu, pe Instagram.

SHOK.md


IUL 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...