[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

E chelneriță într-un local din Texas și A CÂȘTIGAT un concurs de bodybuilding de acolo! O tânără din Moldova a făcut FURORI CU SILUETA SA! FOTO//

Marinela Ungureanu, tânăra de 26 de ani din Republica Moldova, a câștigat un concurs de bodybuilding din Statele Unite, în cadrul căruia aui participat 400 de concurente, informează SHOK.md.

În concursul Battle of Texas care s-a desfășurat recent în Texas, SUA, conaționala noastră, Marinela Ungureanu, CU o siluetă bine sculptată, a reușit să câștige concursul de bodybuilding.
„Acesta este al doilea concurs la care particip, sunt extrem de mulțumită de ceea ce am reușit să realizez până acum. Este o binecuvântare pentru mine având șansa de a participa pe scenele mari ale Americii”, a declarat Marinela pentru www.stiri.md.

Moldoveanca a spus că s-a pregătit intens timp de 5 luni. „Tot ce făceam era lucru și antrenamente, care erau 5-6 zile pe săptămână. Petreceam zilnic câte 2-3 ore în sală de forță. Ultimele săptămâni au fost cele mai grele, atunci când am scăzut nivelul de apă și mâncare, iar antrenamentele trebuiau să rămână la fel de intense pentru a nu pierde din masa musculară”, a spus ea pentru sursa citată.

De asemenea, Marinela a spus că a avut foarte multe emoții, frumoase și concurența a fost mare, dar dedicația, munca și disciplina i-au adus marele rezultat.

Premiile primite la acest concurs au fost două gift carduri în valoare de 100 de dolari fiecare, o geantă cu suplimente, două tricouri, două medalii și o spadă.

De menționat că, Marinela Ungureanu este originară din satul Voinescu, raionul Hâncești. De 5 ani și jumătate s-a stabilit cu traiul în Dallas, Texas. În prezent muncește într-un local, în calitate de bartender și waitress (barmen și chelneriță).

SHOK.md


DEC 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...