[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi ...
SE PLICTISEȘTE REPEDE în plan profesional! Ana Cernicova: „Vreau să…”
1 AN DE IUBIRE! Olga Busuioc: „Iubirea mea, motivația mea, inspirația ...
Regina Letizia, splendoare în roşu în vizita ei oficială din Cuba

Irina Lencauțan și Iurie Rusu și-au OFICIALIZAT relația, după 5 ani de la cununie: „Andreea trebuie să se nască într-o familie cu actele în regulă”

Irina Lencauțan, jurnalistă și regizoare de film, şi soţul – Iurie Rusu, au sărbătorit cinci ani de când şi-au jurat dragoste, respect și fidelitate în faţa lui Dumnezeu, dar, pe 18 noiembrie 2017, au făcut aceleași jurăminte, doar că acum au semnat și un document, iar în curând vor deveni părinții unei fetițe.

Contactată de SHOK.md, ea a dezvăluit povestea lor de dragoste, dar și unele detalii mai puțin cunoscute.

„Dragostea noastră s-a înfiripat 6 ani în urmă, pe 18 decembrie 2011. Ne-am cunoscut la cinematograf, în timpul unei festival de film. Eram concurenți. A fost o simpatie reciprocă din prima privire, pe care nu am ascuns-o, dar nici nu ne-am grăbit să o expunem în văzul tuturor. Au urmat câteva luni de comunicare prietenească, ieșiri cu amici comuni, dar și proiecte cinematografice fructuoase.

La 7 luni de la cunoștință, Iurie și-a luat inima în dinți și a vorbit deschis despre sentimentele pe care le are și intențiile de viitor. Iar peste 2 săptămâni, când a făcut cunoștință cu părinții mei, a venit cu inelul și mi-a cerut să îi devin soție, având, în primul rând, binecuvântarea și permisiunea părinților mei.

A fost un moment frumos, iar pentru părinții mei un semn că este un bărbat sigur, care știe ce vrea de la viață. Nu am stat să tărăgănam timpul, așa că peste 2 luni am ajuns în fața altarului, unde ne-am jurat dragoste, respect și fidelitate.

Nașă de cununie a devenit vecina, colega mea de clasă, care, între timp, îmi era și prietenă, am jucat la nunta ei în calitate de vornicică și i-am botezat și primul copilaș. Ea și soțul ei au fost cei care ne-au propus să ne devină prieteni spirituali.

Aşa că, pe 18 noiembrie 2012 am devenit soț și soție. Era important pentru noi să nu trăim în desfrâu. Urma să ne înregistrăm căsătoria și la starea civilă și să jucăm și nunta în vara anului 2013. Dar nu întotdeauna lucrurile decurg așa cum ne dorim.

Pot să afirm cu tărie că, acești 5 ani de căsătorie, care s-au scurs până acum, au fost speciali. Ne-am învățat să ne respectăm, să cedăm, să ne acceptam așa cum suntem, dar și să percepem adevărata valoare a cuvântului dragoste. În toți acești ani, ne-am trezit și culcat cu cuvintele: Neața/somn ușor scumpa mea soție și viceversa. Cu săruturi înainte de somn și la despărțire. Să știți că sunt lucruri mici, dar care mențin căldura familiară. Ori de câte ori ne certăm, niciodată nu dormeam separat, chiar de protestam și îmi apăram poziția, Iurie aștepta până adormeam și în brațe mă aducea alături. Dimineața eram deja împăcaţi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Probabil, urma încă să mai întindem oficializarea căsătoriei, dacă nu era sarcina. Ne-am gândit că Andreea trebuie să se nască într-o familie cu actele în regulă. Așa că am organizat înregistrarea căsătoriei exact în ziua în care ne-am și cununat. Exact, ca acum 5 ani, i-am avut alături pe nașii noștri, părinții, surorile, dar și cei mai apropiați prieteni.

Ne-am dorit să purtăm straie naționale și să organizăm celor care ne-au fost alături o zi specială. Așa că după partea festivă de la Starea civilă, am mers la Orheiul Vechi, unde le-am organizat o excursie oaspeților noștri. Am avut parte de timp frumos, de soare și impresii plăcute. Am luat masa la scumpii noștri prieteni, toți s-au simțit bine și au mâncat bucate ca la bunica. Nașii au făcut și dezbrăcatul miresei, deși nu planificam asta, dar a fost amuzant, pentru ca a fost un eveniment restrâns, unde nu am invitat toate rudele.  Buchetul de mireasă mi l-am făcut eu.

Ne dorim cu soțul, ca după nașterea micuței noastre, să organizăm o petrecere de familie, care să combine două sărbători: nunta și cumetria. Așa îi vom putea avea alături pe toți cei apropiați, plecați peste hotare. Nu este bătut în cuie această sărbătoare, important pentru noi acum este să ne vedem sănătos pruncul. Celelalte sunt doar detalii, pe care viața le va aranja la timpul său”, a povestit Irina.

Cristina TOMAC

 


NOI 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...