[ X ]
FRESH
O NOUĂ IDILĂ în showbiz! Miss Moldova 2017 S-A CUPLAT cu un interpret! ...
Daniela Ciocanu – ÎN COSTUM DE BAIE, la 2 luni de la naștere! „Și ...
Compania de consultanţă şi promovare a imaginii POLIEXPERT marchează ...
Interpreta Tatiana Spînu și soțul său, ÎNTR-O NOUĂ POSTURĂ: „Încă ...

Irina Vlah A SLĂBIT 10 kilograme. Acesta a fost MOTIVUL!

Bașcanul Găgăuziei Irina Vlah recunoaște că anul 2015 a fost un an greu, an în care a trecut de campania electorală pentru funcția de bașcan – perioadă în care a slăbit 10 kilograme. Despre aceasta ea a dezvăluit în cadrul emisiunii „Neața”.

„Am slăbit 10 kilograme în timpul campaniei electorale. Anul 2015 a fost un an greu. Chiar la învestirea mea în funcție, îmi amintesc faptul că un jurnalist a acordat o întrebare: „Doamna bașcan așa e că ați slăbit foarte mult în campanie?”. Și acum ritmul de lucru nu îmi permite nici să mă îngraș nici să mă relaxez. Din cauza asta mama se mai supără pe mine”, a declarat Irina Vlah, prezicând că mama ei gătește foarte gustos și mereu îi spune să mănânce.

Ce ține de sport, bașcanul a mărturisit că a renunțat la activitățile de acest gen când a plecat din funcția de deputat.

„Pentru sport nu am timp acum, dar când eram deputat mergeam la sport la 7 dimineață, înainte de lucru. Era comod. Acum nu îmi permit pentru că la acea oră deja încep munca”, a mai spus Irina Vlah pentru sursa citată.

SHOK.md


IUL 23, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...