[ X ]
[ X ]
FRESH
Pregătește UN ALBUM și a lansat prima piesă din cele 11! Tinna Gi: ...
Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL ...
E SINGURĂ, dar… Lia Taburcean: „Am pe cineva cu care comunic, cu care ...
Inna nu a uitat de unde a plecat! „Sunt mulţi care îmi spun că nu ...

Își face DEBUTUL în literatură! Dumitru Rău: „Nu am scris o operă de artă, am pus pe hârtie…”

„Despre lansarea „Parfum de Dragoste” pot spune doar atât – va fi pe gustul iubitorilor de poezie și literatură. Despre lansare aș vrea să se expună alții în locul meu de asta voi aștepta părerile post-lansare de carte, care va avea loc pe 18 Mai, ora 16:45, în incinta Bibliotecii Naționale”. Despre aceasta a comunicat, pentru SHOK.md, Dumitru Rău – autorul cărții – „Parfum de dragoste”.

Dumitru a spus că de mult timp scrie și proză, însă poezia este prima sa „descoperire” în domeniul abilităților de scriitor. „Am decis să-mi fac debutul în literatură prin poezie, oferindu-i acestei forme grațioase a scrierii marea onoare”, a menționat el.

Poetul a dezvăluit și cât de greu i-a fost să scrie această carte. „Nu este nimic greu. Singura problemă și cea mai delicată, de fapt, este timpul. Mereu nu ajunge. Dar în ciuda faptului că trece repede și uneori nu reușim să facem ceea ce ne-am pus în plan sau pe agendă eu am spart un pic ”cortina asta a timpului” și am încercat să-mi fac și eu loc ”pe scenă”. Ani de muncă, investiții și multă pasiune pentru ceea ce fac”, a menționat Dumitru.

Tânărul a spus că, după lansare, nu se vede nicidecum undeva pe podium sau și departe. „Nu am scris o operă de artă, am pus pe hârtie o poveste sub formă de versuri. Am scris ceea ce am crezut eu că este bine, iar scopul cărții nu este de a obține premii sau distincții, ci este de a aduce din nou poezia „la modă””, a subliniat scriitorul.

Autorul cărții „Parfum de dragoste” îndeamnă pe toți cei care iubesc literatura, poezia și nu numai să fie alături de el la această lansare. „Pentru a mă bucura nu eu…ci a ne bucura împreună de debutul acestei cărți. Le promit surprize și momente unice, care o să-i inspire și o să-i motiveze să promoveze poezia cât mai mult”, a conchis Dumitru Rău.

rau1

Victoria CEBOTARI


MAI 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...