[ X ]
FRESH
CU CHIRIE în București! Irena Boclincă: „În momentul de față aș vrea ...
Jennifer Lopez face striptease de dragul artei. Cum a ajuns artista ...
Kapushon a început să scrie ȘI PIESE PENTRU COPII! Ariana Maistrov ...
NU ARE IUBIT, dar vrea să se mărite! Prezentatoarea TV Daniela Vizitiu ...

Își realizează VISUL în SUA! Designerul Irina Madan lucrează la O NOUĂ COLECȚIE de haine pictate manual!

Designerul moldovean Irina Madan, stabilit cu traiul în Statele Unite, îşi realizează visele și, recent, și-a prezentat creațiile la Fashion Week San Diego. Contactată de SHOK.md, creatoarea a oferit mai multe detalii.

„M-am mutat în SUA din aprilie anul trecut. În anul 2015 am câștigat loteria Green Card, acesta fiind motivul pentru care am decis să mă mut cu traiul aici și să încerc să îmi îndeplinesc visul peste hotare”, a spus Irina.

Totodată, ea a fost acceptată să prezinte creațiile sale la Fashion Week San Diego. „Momentul în care am fost anunțată a fost unul dintre cele mai fericite momente din activitatea mea. În urma procesului de selecţie (formular și interviu prin Skype), dintre cei peste 100 de designeri înscrişi pentru participare au fost acceptați doar 14. FWSD are la bază un șir de evenimente care se desfășoară pe parcursul anului.

În doar câteva zile va avea loc primul eveniment, în cadrul căruia îmi voi prezenta colecțiile mai vechi și în octombrie voi prezenta în exclusivitate colecția nouă pictată manual”, a declarat Irina.

Cristina TOMAC


APR 5, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...