[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Își sărbătorește ziua într-un MOD INEDIT! Președintele Dodon, împreună cu familia, a făcut CADOURI unei familii numeroase!FOTO//

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, împreună cu familia să, a decis să facă un gest de binefacere și să aducă o rază de lumină familiei Zaharia din localitatea Rîșcova, raionul Criuleni, informează SHOK.md.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că au mers în vizită la această familie care crește, în condiții grele, 9 copii, cu vîrsta între 3 și 19 ani.

„Casa în care locuiesc este în stare deplorabilă, iar în timpul iernii, toată familia locuiește într-o singură camerä și se încălzesc la o sobă improvizată. În pofida acestor dificultăți, copiii sunt îngrijiți și educați. Pentru a le ușura un pic din greutățile cotidiene pe care le au, le-am oferit mai multe cadouri, printre care: aragaz, frigider, televizor, lenjerie de pat, haine, ghiozdane cu rechizite școlare, produse alimentare ș.a. Totodată Nicușor, feciorul cel mic al meu, le-a adus din jucăriile sale, feciorul mijlociu, Bogdan, le-a dăruit laptopul său, iar cel mare, Vlad – o minge de fotbal. De asemenea, am decis ca pînă la sărbătorile de Paște, cu suportul Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, le vom procura o locuință. Faptele bune continuă!”, a precizat șeful statului.

De menționat că, Președintele Dodon împlinește astăzi 43 de ani.


FEB 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...