[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Iubește PLOAIA! Doina Danielean a dezvăluit o ÎNTÂMPLARE AMUZANTĂ legată de acest fenomen!

Doina Danielean, prezentatoarea TV ne-a povestit ce preferă să facă în zilele ploioase, dar şi despre o întîmplare amuzantă pe timp de ploaie.

„Știu că o sa pară straniu, anume în zilele cu ploaie când toată lumea preferă să fie acasă, sub plapuma și cu un ceai, eu ador să merg cu mașina, să fiu la plimbare prin ploaie, la plimbare prin locurile împădurite, îmi place la nebunie ploaia și pădurea”, a spus Doina pentru SHOK.md.

Totodată, Doina a mărturisit că a trăit o întâmplare amuzantă legata de ploaie şi pădure. „Ploaia și pădurea sunt laitmotivele acesteia și anume asta mă face să nu uit niciodată majoratul meu, când împreună cu gașca am fost prinși de ploaie chiar în mijlocul pădurii de liliac, unde sărbătoarea era în toi, prima grijă a fost să aruncăm totul în mașini și să ieşim, fiindcă drumul era de lut, iar ploaia de primăvară destul de puternică, ne-am înnămolit???? câteva mașini la rând în noroi?  a fost o aventură nebună, pe care cu toții o ținem minte. Ne-au scos părinții mei, de teamă că fiica lor să nu rămână pe noapte acolo. Cu tractorul ne-au tractat???, dar asta, totuși, nu m-a făcut să iubesc mai puţin ploaia, fiindcă uneori anume ea a fost cea care mi-a ascuns lacrimi de durere, dar și a înfrumusețat un sărut”, a povestit Doina pentru SHOK.md, precizând că iubește ploile, ploile de vară.

Cristina TOMAC


IUL 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...