[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Despre IUBIRE! Augustina Șiman: „Cred că, cel mai frumos gest a fost sprijinul, or prea mulţi au plecat neștiind ce pot să facă”

Scriitoarea Augustina Şiman a vorbit, pentru SHOK.md, despre iubirea adevărată, persoana ideală, dar şi cel mai frumos gest făcut din dragoste.

„Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete? Ambele în fiecare zi. De Dragobete obișnuiesc să merg pe la orfelinate și să le citesc basme copiilor, să cultiv în ei intuiţia fantasticului vieţii și a dragostei eroice. Dar adesea, cred că, vin, pur și simplu, ca să mai împărtășesc puţină căldură. E dificil să diversifici casele de copii, fiindcă nu mulţi directori sunt deschiși pentru a facilita astfel de vizite. Nu am înţeles niciodată de ce – ca să fiu francă. Sper să ajung să citesc și în acest an.

Sunt omul arhicopleşit de agenda sa şi de fiecare dată când bărbatul, care îmi apărea în viaţă, manifesta înţelegere şi susţinere sau își punea umărul, pentru a mă ajuta în realizarea unor itemi, am dat o uriașă apreciere anume acestor gesturi, în detrimentul oricărei ieșiri pe la restaurante, oricărui dar, ș.a.m.d..

Cred că, cel mai frumos gest făcut din iubire a fost sprijinul, or prea mulţi au plecat neștiind ce pot să facă.

Iubirea… Ştii, probabil, e starea aceea când indiferent de cât de urât v-aţi certat, a doua zi dimineaţa simţiţi o uriaşă linişte şi uşurare că găseşti pe cealaltă persoană dormind alături. E dorinţa de a te ţine de promisiunea că o să rămâi, indiferent de ce s-ar întâmpla. Acum aşa percep iubirea. E o constantă intransigentă – o raritate dealtfel. Și sper să vreau cândva să rămân.

Persoana ideală habar nu am cum arată, frumuseţea exterioară e infinită în diversitatea sa și eu, la rându-mi, nu sunt cunoscută în cercurile de prieteni ca fiind extraordinar de capricioasă la acest capitol. Dar ştiu exact „cum se simte” persoana potrivită. Pentru mine trebuie „să îl simt ca fiind acasă” și să n-am răbdare să revin mai repede la el, să mă entuziasmeze existenţa lui care mă depășește prin cunoștinţele lui, prin viziunea lui, prin tot ceea ce este”, a spus Augustina.

Cristina TOMAC

 


FEB 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...