[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Iunna Barbie a povestit CUM A AFLAT că are cancer la sân: „Am făcut ecografie și puncție. Peste o săptămână, mi-au zis că nu e cancer”

DJ-ița Iunna Barbie (Savciuc) a decis să ofere răspunsuri la mai multe întrebări primite, după ce a anunțat public faptul că are cancer la sân. Astfel, ea a decis că va face o serie de postări despre cum a depistat boala, ce a urmat, dar și despre intervenție, informează SHOK.md.

„La 1 martie 2019, mi-am găsit accidental o întăritură în piept, fără o formă clară, cu o dimensiune de aproximativ 2-3 cm. Deoarece mama mea, întreaga mea viață de matur, a avut cancer de sân, m-am dus rapid la doctor. M-am dus la o clinică privată, cu recomandare. Mi-au făcut ecografie și puncție. Când am auzit despre puncție, am fost deja foarte speriată și procedura a fost dureroasă până la groază.

Testele de puncție au apărut o săptămână mai târziu, toată săptămâna, eu și rudele mele erau ca pe ace și aici vine o veste bună – nu am cancer! Mi s-a spus că am fibroadenom benign. Am fost încântată, deja îmi era indiferent ce este acolo, principalul că nu este cancer. Ei au început să-mi prescrie comprese, să beau antibiotice și pilule hormonale (tot ceea ce este interzis când ai cancer). Și nodulul a început să mă doară și să mă deranjeze”, a dezvăluit ea, pe Instagram.

Iunna a spus că nodulul nu reacționa deloc la tratament. „Peste o lună, la clinică mi-au spus că trebuie să-l extirpez, prin operație. Și am decis să merg la alt medic pentru a doua opinie, dacă s-a spus de tăiat”, a adăugat ea, precizând că va oferi alte detalii într-o postare viitoare.

Donații pot fi făcute prin transfer bancar și Paypal:

Mastercard Moldincombank
5574 8402 6934 4648
Beneficiary: Ghermakovski Iunona
IBAN: md96ml0000002259a6716522
Swift: moldmd2x
IDNP: 2002088005362

PayPal: https://www.paypal.me/iunona

SHOK.md


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...