[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

Jasmin dă SECRETELE din casă! Iată CU CE se ocupă atunci când TOATĂ FAMILIA e împreună!

Interpreta Jasmin, soția primarului de Orhei, Ilan Șor, petrece cea mai mare parte a timpului său la Chișinău, împreună cu soțul și copiii.

„Zbor la Moscova doar în scop de lucru. Cred că, prezența mea alături și  faptul că suntem un tot întreg este cea mai bună susținere! Dacă sunt plecată și apare necesitatea să îi spun ceva sau să îi transmit, stabilim legătura prin avocați. A fost o perioadă când am avut multe proiecte și sesiuni foto și am fost nevoită să fiu la distanță mai mult de o lună. Lui Ilan i-a fost dor, mă ruga să vin…Și am zburat de 5-6 ori la el și copii”, a declarat Jasmin, într-un interviu pentru www.starhit.ru.

Interpreta a spus, pentru sursa citată, că dacă pleacă pentru câteva zile, atunci Rita și Miron rămân cu tatăl lor.

„Margarita este un copil multilateral, îi este interesant să învețe, este foarte curioasă și insistentă. Iubește atunci când tata citește, împreună cu ea, cărți, pictează împreună sau se joacă. Doar să îi dai voie, că ea ocupație găsește! Fiica adoră să discute cu tatăl ei și îl întreabă absolut despre toate de pe lume. Soțului îi place să afle cum a trecut ziua micuței sale prințese, ce a făcut la grădiniță, ce a învățat nou”, a mai povestit ea, precizând că fiica lor adoră, când toată familia se adună în sufragerie și, imediat, are public în față, pentru a recita versuri, a cânta sau a ține discursuri în engleză.

De asemenea, frumoasa mămică a spus că Miron este în perioada când trebuie să facă primii pași independent și abia așteaptă acest moment. „Avem deja și 4 dințișori și roadem tot ce ne cade în cale”, a precizat ea.

Jasmin a mai spus că, fiul mai mare, Mihail, este student la Moscova, însă atunci când are timp liber sau în weekend-uri vine, de asemenea, la Chișinău, pentru a se aduna toată familia și a discuta „ca-ntre bărbați cu Ilan”.

Când sunt toți împreună, familia Șor are mai multe activități comune preferate. „Povestim impresii, optăm pentru jocuri intelectuale sau privim filme, uneori – desene animate. Alegem după dispoziție: pot fi noutăți din industria filmului sau comedii și melodrame mai vechi, dar îndrăgite. Deja nici nu mai știu de câte ori am privit, toți împreună, preferatele Margaritei – „Sirena” și „Cenușăreasa””, a dezvăluit interpreta.

Jasmin a spus că ea adoră «Игра престолов», «Менталист», «Обмани меня», «Во все тяжкие». „Mă înțelege doar fiul mai mare la acest capitol. Când nu putem ajunge la un numitor comun, ne împărțim în grupuri: Mișa privește un triller, iar Ilan cu Margarita – desene animate”, a mărturisit soția primarului.

SHOK.md


APR 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...