[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Jucăriile ecologice MADE IN MOLDOVA au ajuns în DANEMARCA! Vor colabora cu LEGO?

Igor Hâncu și Victoria Novac sunt inițiatorii ideii de a crea jucării ecologice pentru copii, concept cu care au reprezentat Republica Moldova la concursul ,,Cupa Businessului Creativ” din Danemarca.

,,Danemarca a fost o experiență frumoasă. Noi am câștigat multe concursuri în cei 3 ani de activitate, atât în Moldova, cât și în România, dar acolo a fost la un alt nivel. Am concurat cu țări de pe toate continentele: SUA, Australia, Turcia, Italia, Brazilia, Maroc, Germania, Austria și altele”, a declarat Igor Hâncu pentru SHOK.md.

Participarea la acest concurs a deschis noi perspective pentru această linie de jucării, iar Igor și Victoria au avut de învățat doar lucruri utile care îi vor ajuta să-și extindă afacere.

,,Am impresionat multă lume cu conceptul nostru și avem propuneri de colaborare de la ,,Lego”, de la ,,Indiegogo”. Am învățat multe lucruri de la acest concurs, de exemplu cum să privim afacerea din exterior, să fim mai mult orientați și focusați spre business. Acum o să modelăm afacerea așa încât ea să poată fi scalată și pe plan internațional”, a adăugat Igor.

Menționăm că jucăriile create de Igor Hâncu și Victoria Novac nu sunt doar ecologice, ci și educative care dezvoltă creativitatea copiilor.

1622812_755040341243184_2011883953384502417_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natalia MORARU

Sursa foto: facebook.com

 


NOI 28, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...