[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Jurnalista Anna Smolnițchi – MĂMICĂ de fetiță: „La săptămâna a 35-ea de sarcină, totul a funcționat exact invers decât am plănuit”

Jurnalista Anna Smolnițchi, recent, a devenit, pentru prima dată, mămică. Ea a adus pe lume o fetiță – Emma, informează SHOK.md.

Anna a povestit, într-o postare pe blogul său, că își imagina cum va naște ușor și că, timp de 8 luni, a avut grijă la tot ce mănâncă, făcea mult sport, era activă tocmai pentru că își dorea să nască natural, cu intervenția minimă a medicilor, însă născut prin cezariană în regim de urgență.

Ea a comunicat că a născut într-o maternitate de stat și că întâlnise medicul care a pus capac la toate fricile. „Ei bine, la săptămâna a 35-ea de sarcină, totul a funcționat exact invers decât am plănuit. Despre asta o să scriu când o să prind la curaj.

În această călătorie dificilă, cu preeclampsie, frica de a afecta fătul, mai rău- de a o pierde pe Emma, cu edeme care m-au făcut prizoniera unui corp pe care eu nu îl cunoșteam, am avut alături de mine o echipă de medici și lucrători medicali rupți din poveste”, a povestit proaspăta mămică.

Totodată, ea a spus că în ziua în care a coborât scările cu Emma în brațe, avea o frică greu de explicat. „Îmi dau lacrimile când vorbesc despre asta… După o săptămână și câteva zile în care am fost îngrijită, protejată și supravegheată de medici, mă simțeam ca o copilă care merge în clasa întâi sau încearcă să învețe să meargă pe bicicletă. Între pereții spitalului, nu îmi era frică de nimic – nici măcar de anestezia spinală”, a spus Anna, precizând că, atunci când va decide să aducă pe lume un al doilea copil, va merge tot la Spitalul Clinic Municipal Nr.1.

SHOK.md

 


NOI 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...