[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

ROMANTIC! Jurnalista Elena Gușan: „Nici prin cap să îmi treacă ca voi fi cerută de soție într-o zi de Luni” FOTO//

Jurnalista Elena Gușan, ieri, a fost cerută în căsătorie, de iubitul ei, Victor Bulgaru. Pentru SHOK.md, a oferit detalii despre cum şi unde a avut loc cererea.

„Da, am fost cerută în căsătorie! A fost atât de neașteptat încât și astăzi mai am emoții. Nici prin cap să îmi treacă ca voi fi cerută de soție într-o zi de Luni. O zi obișnuită, început de săptămână, îl așteptam acasă. Ce-i drept, a venit de la serviciu cu o oră mai târziu decât de obicei. (Mi-a zis că era ambuteiaj mare în oraș.) Hm, zic bine! Fără ca să mai stau pe dubii. Am aranjat masa, am cinat și vad că nu are de gând să își schimbe hainele de serviciu. Și îi zic, trebuie să pleci undeva? El, da o să merg până jos în spatele casei (avem un magazin mic) să iau ceva dulce. Și a plecat.

Eu stăteam pe canapea, cu nasul în telefon. Aud că se deschide ușa și nici nu ridic ochii, știam că el trebuie să intre. Și când colo, aud un foșnet de flori și îmi ridic ochii, plină de uimire îi zic, tu ești nebun? Iar când am văzut că se pune în genunchi și acolo între flori stă inelul de logodnă – pur și simplu, m-au cuprins lacrimile. Niște emoții și așa senzații de parcă am călcat pe un mușuroi de furnici.

A fost frumos. A fost în stilul său. Nu îi plac evenimentele publice, cererile de ochii lumii. Mi-a zis că de 14 februarie sau 8 martie i se pare banal o cerere în căsatorie. Atunci majoritatea își cer iubitele și atunci, el a vrut sa fie diferit, să mă surprindă. Și i-a reușit! La doi ani și cinci luni distanță de la prima noastră ieșire în oraș, care apropo, a avut loc tot într-o zi de Luni”, a mărturisit Elena.

Cristina TOMAC


FEB 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...