[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Filmările la BAȘTINA compozitorului Eugen Doga NU POT AVEA LOC. Iată care e motivul!

Demersul prin care s-a solicitat admiterea zborului unui elicopter civil în Zona de Securitate pe data de 3 octombrie 2017, în scopul realizării unor filmări la locul de baştină al compozitorului Eugen Doga, originar din s. Mocra, r-ul Râbniţa, pentru filmul documentar realizat cu prilejul celei de-a 80-ea aniversări a maestrului, a fost refuzat.

Potrivit unui comunicat de presă, pe 28 septembrie curent, în or. Bender, a avut loc şedinţa Comisiei Unificate de Control (CUC), care a fost prezidată de delegaţia Federaţiei Ruse. Pe agenda de lucru au figurat 3 subiecte. În cadrul şedinţei Delegaţia Republicii Moldova a difuzat un demers, prin care a solicitat admiterea zborului unui elicopter civil în Zona de Securitate pe data de 3 octombrie 2017 în scopul realizării unor filmări la locul de baştină al compozitorului Eugen Doga, originar din s. Mocra, r-ul Râbniţa, pentru filmul documentar realizat cu prilejul celei de-a 80-ea aniversări a maestrului.

„Demersul în cauză a suscitat discuţii aprinse şi în contradictoriu în cadrul şedinţei CUC. În pofida faptului că delegaţia Federaţiei Ruse, reprezentanţii Ucrainei şi ai Misiunii OSCE în CUC au susţinut solicitarea delegaţiei RM, precum şi a faptului că chestiunea în cauză a fost discutată de către reprezentanţii politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chişinăului şi Tiraspolui, care au ajuns la un consens de principiu, reprezentanţii Tiraspolului în CUC s-au opus cu vehemenţă identificării unei soluţii pozitive.

Cu regret, trebuie să menţionăm că, pentru a-şi justifica refuzul, reprezentantul Tiraspolului în CUC Oleg Beleakov a invocat, de o manieră devenită deja tradiţională, argumente aberante, rupte de realitate, cum ar fi, bunăoară, faptul că pentru astfel de acţiuni ar fi necesară „reanimarea” escadrilei de elicoptere din cadrul FMP ale FR, aflate în prezent în conservare”, se spune în comunicatul de presă al CUC Moldova.

SHOK.md


SEP 29, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...