[ X ]
FRESH
Cum să îl faci să te ceară în căsătorie, în funcție de zodia lui!
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...

La doar 12 ani e interpretă, vlogger și, mai nou, PREZENTATOARE TV! Iuliana Beregoi: „Sunt norocoasă”

Deși are 12 ani – vârstă când mulți adolescenți își împart timpul între școală și activități distractive, Iuliana Beregoi este extrem de activă, reușind să îndeplinească mai multe roluri simultan. Ea este elevă, interpretă, unul dintre cei mai populari vloggeri din Moldova și, mai nou, este și prezentatoare a unei emisiuni TV pentru copii.

Contactată de SHOK.md, Iuliana ne-a spus cum a ajuns să prezinte o emisiune TV.

„După un concert la care am participat, pe scările Palatului Național m-am întâlnit cu Eduard Gurin. M-a felicitat pentru succesele obținute mi-a propus să fiu prezentatoare la Gurinel TV. Am fost impresionată pentru această invitație și fericită că voi avea o nouă experiență pentru că voi face parte dintr-un nou proiect – emisiunea „Lumea Copiilor”. Faptul că am fost aleasă înseamnă mult pentru mine și mă face să mă simt onorată. Această experiență înseamnă să fiu direct responsabilă”, a menționat ea.

Întrebată cum le reușește pe toate, interpreta ne-a spus că dacă este dorință, atunci nu este nimic imposibil.

„Încerc să-mi partajez timpul astfel încât să am timp de toate. Ca orice copil, ies şi cu prietenii. Muncesc din greu pentru şcoală şi muzică, pentru prezentatoare și vlogger. Mi-a plăcut mereu faptul că găsesc timp pentru ceea ce îmi place și o fac cu mare plăcere. Mă simt norocoasă că am părinții și profesorul meu Andrei Boaghe mereu lângă mine. Ei sunt mereu atenți la nevoile mele”, a mărturisit Iuliana.

SHOK.md


IAN 24, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...