[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

CONCERT la Valea Morilor, de Ziua Mediului! Balkan Taksim – invitat special!

De Ziua Mediului vor avea loc ateliere tematice (turism, reciclare, eficiență energetică etc), expoziții, distracții și odihnă pentru adulți și copii, iar invitații speciali ai evenimentului vor fi  Balkan Taksim, informează SHOK.md.

Balkan Taksim va susține un concert în Parcul „Valea Morilor” din Chișinău, la 7 iunie curent . Recitalul va avea loc între orele 17.00-22.00, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului „Ziua Mediului”.

Balkan Taksim este o formație care de-a lungul timpului a evoluat atât în România, cât și peste hotare, pe aceleași scene cu Goran Bregović, Boban Marković, Shantel, Taraf de Haidouks ș.a. Recent, și celebrul Iggy Pop a recomandat Balkan Taksim în cadrul unei emisiuni la BBC 6Music.

SHOK.md precizează: Ziua Mediului este organizată de un grup de inițiativă, cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Organizației Mondiale a Sănătății, Programului de Granturi Mici al Fondului Global de Mediu, Asociației Jurnaliștilor de Mediu din Moldova (AJMTEM) și alte organizații de mediu din RM.

SHOK.md


MAI 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...