[ X ]
FRESH
CU CHIRIE în București! Irena Boclincă: „În momentul de față aș vrea ...
Jennifer Lopez face striptease de dragul artei. Cum a ajuns artista ...
Kapushon a început să scrie ȘI PIESE PENTRU COPII! Ariana Maistrov ...
NU ARE IUBIT, dar vrea să se mărite! Prezentatoarea TV Daniela Vizitiu ...

CONCERT la Valea Morilor, de Ziua Mediului! Balkan Taksim – invitat special!

De Ziua Mediului vor avea loc ateliere tematice (turism, reciclare, eficiență energetică etc), expoziții, distracții și odihnă pentru adulți și copii, iar invitații speciali ai evenimentului vor fi  Balkan Taksim, informează SHOK.md.

Balkan Taksim va susține un concert în Parcul „Valea Morilor” din Chișinău, la 7 iunie curent . Recitalul va avea loc între orele 17.00-22.00, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului „Ziua Mediului”.

Balkan Taksim este o formație care de-a lungul timpului a evoluat atât în România, cât și peste hotare, pe aceleași scene cu Goran Bregović, Boban Marković, Shantel, Taraf de Haidouks ș.a. Recent, și celebrul Iggy Pop a recomandat Balkan Taksim în cadrul unei emisiuni la BBC 6Music.

SHOK.md precizează: Ziua Mediului este organizată de un grup de inițiativă, cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Organizației Mondiale a Sănătății, Programului de Granturi Mici al Fondului Global de Mediu, Asociației Jurnaliștilor de Mediu din Moldova (AJMTEM) și alte organizații de mediu din RM.

SHOK.md


MAI 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...