[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Lili Lozan – AMINTIRI DIN COPILĂRIE: „La noi în sat era doar un singur aparat foto, poze avem puține, dar - atâtea amintiri în suflet” FOTO//

Prezentatoarea TV Lili Lozan și-a amintit astăzi de copilăria sa și a publicat fotografii de când era mică, informează SHOK.md.

„La noi in sat era doar un singur aparat foto, evident, poze avem puține, dar in schimb, am atâtea amintiri in suflet? Copilăria mea a fost minunata, am crescut în atâta dragoste, încât nu cred ca există ceva mai prețios, iar părinților le mulțumesc in fiecare zi pentru dăruirea cu care ne-au crescut, deși, acum stau și ma gândesc ca nu le-a fost deloc ușor, anii ‘90 pentru noi au fost grei, tare grei. Nu am primit bătaie, dar am știut de respect, nu ni se închidea gura, ba din contra, aveam ședințe de familie și noi știam când e voie sa cerem 2 lei de înghețată și când nu, nu am stat degeaba, ci aveam îndatoriri și obligații, deși, nu pot sa zic ca am fost tare oropsiți, de copilărie părinții nu ne-au privat. Peste ani am înțeles, un copil nu are nevoie de haine frumose și jucării colorate, ci de povestea de seara, îmbrățișările calde și de FAMILIE și ai mei, de multe ori, au vrut sa plece peste hotare, sa facă bani, sa ne pună „pe picioare”, dar tata mereu a fost contra ( el avea frica sa nu se destrame familia) și slava domului, azi, suntem bine, la casele noastre, Dumnezeu are grija de toți?” – a mărturisit ea, pe Instagram.

SHOK.md


IUN 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...