[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Lilia Bolocan, despre calitatea de DIRECTOR al AGEPI: „Da, nu e deloc simplu din punctul de vedere al timpului alocat acestei funcții”

Lilia Bolocan a vorbit despre funcția pe care o deține – cea de director general al Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), referindu-se la dificultățile pe care le-a întâmpinat, dar și la specificul domeniului de activitate, informează SHOK.md.

Fiind întrebată „Cât de dificil este pentru o femeie să fie managerul unei instituții?”, în cadrul unui interviu pentru www.tribuna.md, Bolocan a spus: „Niciodată nu am fost bărbat. Sarcinile unui manager sunt aceleași, oricine ar deține această funcție, fie un bărbat, fie o femeie. Poate că strategia și tactica sunt diferite, dar realizările, rezultatele sunt aceleași. Faptul că sunt femeie îmi oferă mai multă putere pe lângă calitățile care sunt firești pentru o femeie, cum ar fi buna organizare, flexibilitatea, toleranța, empatia și dedicația”.

De asemenea, directoarea AGEPI a spus că domeniul proprietății intelectuale a provocat-o să învețe ceva nou, să se autodepășească, să meargă cu certitudine spre performanță, „pentru că totul este posibil, doar trebuie să vrei cu adevărat”.

Da, nu e deloc simplu din punctul de vedere al timpului alocat acestei funcții, al energiei și cunoașterii, dar este frumos când te simți promotorul progresului, când ești forța care pune în mișcare o echipă întreagă, iar la final vezi rezultate frumoase pentru beneficiarii sistemului de proprietate intelectuală, cât și performanțe la nivel de țară și nu numai”, a subliniat ea.

SHOK.md


MAR 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...