[ X ]
[ X ]
FRESH
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu fiica lui, Violeta. „Nu ...
Natalia Barbu l-a arătat PE FIUL LOR, într-o sesiune FOTO de familie: ...
Deși spunea că nu o va face, Dara ȘI-A ARĂTAT IUBITUL: „Frumos băiat, ...
Ascultă NOUA PIESĂ a Diannei Rotaru! E foarte ritmată, în stil LATINO!

Lilia Iacub - un 2018 REUȘIT: Totul s-a împlinit, iar acum...

Femeia de afaceri Lilia Iacub a avut un 2018 roditor, cu multe realizari frumoase. Despre aceasta ea a comunicat într-o postare pe Facebook, informează SHOK.md.

„Stau cu ginduri line și trag o linie –
anul 2018 a fost darnic cu mine – mi-a adus oameni frumoși care mi-au apreciat munca / care m-au susținut tot anul și care au avut încredere in mine – pentru toate acestea vă mulțumesc , vă mulțumesc și pentru faptul ca mi-ați dat ocazia sa fac parte din povestea voastră ( nunta / cumătrie / zi de naștere) ? Anul 2018 – mi-a realizat toate gindurile si planurile care au fost puse de la bun bun început : ? – deschiderea primului și unicului atelier de decorare cu cristale Swarovski ( greu m-am decis dat fiind faptului ca un lucru nou in tara e greu primit )
? – in sfirsit mi-am onorat invitația ( care era de prin 2016-2017 ) de a participa la un training la fabrica #swarovski și desigur de a vizita și muzeul @kristallwelten unde sunt sigura ca ma voi întoarce .

De acolo am revenit in tara cu noi forte și cu un suport din partea lor de a preda Cursurile de Decorare cu cristale #swarovskicrystals și de a împarți toată cunoștințele mele in domeniul dat .

Și tot datorită lor am realizat doar lucrări frumoase !

Am inspirat multă lume – sau mai zic eu am molipsit multă lume cu acest farmec al cristalelor și ma bucur enorm ca lumea a prins curaj sa creadă in acest domeniu de decorare – acuma este mult mai ușor de lucrat pt cineva – cind știe ca @lilia_iacub a mers înainte și a făcut tot lucrul ce tine de încredere pr ca l-am făcut cu sufletul chiar dacă primii ani am fost in minus azi sunt acolo unde îmi este bine ?

Tot ce tine de partea profesional – totul s-a împlinit acum ramine sa le mențin și sa le ridic la alte standarde!”, a scris Lilia.

Cristina TOMAC


IAN 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...