[ X ]
[ X ]
FRESH
Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul primului lor copil. ...
Jurnalistul Mihai Burciu - după 5 ani, A DAT BARBA JOS! Reacția soției: ...
Carantina are ȘI PLUSURI! Fost deputat dezvăluie REȚETA: „Prima dată ...
Pink a fost diagnosticată cu coronavirus. Cum se simte artista

Lilu a povestit CUM A AJUNS SĂ LUCREZE „la Plahotniuc”: „Mi-am asumat riscul de a fi scăldată în zoi publice”

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, alias Lilu, a povestit cum a ajuns să lucreze la „holdingul lui Plahotniuc”, adică să modereze emisiunea „Vorbe bune” de la Canal 2, informează SHOK.md.

Lilu a plecat de la matinalul de la TVR Moldova, după doar 4 luni, devenind prezentatoarea unei noi emisiuni de divertisment. Ea a spus că își dorea să plece de la TVR și tot atunci apăruse și oferta.

Mie îmi place să fac divertisment, nu să citesc de pe prompter, să fiu liberă în emoții. Eu am fost omul profesionist care și-a asumat riscul de a fi scăldată în zoi publice și le-am trecut. Au urmat multe luni de lucru la produsul pe care l-am lansat.  Eu visam să am propriul meu show și, atunci când ai șansa asta, cu condiții tehnice minunate, eu cred că nu știu… trebuie să nu îți placă televiziunea, ca să nu faci chestia asta… eu primesc plăcere de la asta”, a spus ea, în cadrul unui interviu pentru GALBEN pe Youtube.

Mai mult, Lilu a spus că a fost un mare val de critici și comentarii răutăcioase. „„Curva lui Plahotniuc”, „Plahotniuc i-a cumpărat apartament”… de-ar ști câte rate am dat după… tu nu știi de ce au plecat atâția de la Jurnal TV, cum am ieșit din mlaștina aia… Au fost atâtea comentarii, eram dușmanul nr.1 al poporului, trădător de patrie… Eu aici am avut mai puține „namiok-uri” despre cine poate fi invitat și cine nu, eu aici am putut invita foști colegi de la Jurnal…”, a mai spus ea, adăugând că, „din păcate, jurnaliștii sunt folosiți astăzi, mâine de altul”, iar cei profesioniști vor activa mereu, indiferent de putere, guverne.

SHOK.md


FEB 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...