[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Lilu – INDIGNATĂ de comportamentul oamenilor: „Suntem niște gunoaie pe două picioare care lasă în urma lor tot gunoi”

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, cunoscută ca Lilu, se arată extrem de indignată de gunoaiele din natură și se declară dezamăgită de oamenii care fac asta, informează SHOK.md.

Lilu, într-o postare pe Instagram, îndeamnă pe toți să facă observații celor care aruncă gunoi sau fac gunoi și nu îl strâng după ei.

Ne place sa ne fotografiem lângă livezi in floare, câmpii verzi , munți impunători, plaje curate … dar cati dintre noi lasă curat in urma lor după ce se bucura de Frumusețea naturii?. Atunci când văd mizerie in locul unde s-au “hodinit” oamenii îmi este scârbă de faptul ca suntem deasupra tuturor animalelor… pentru ca multe dintre ele își ascund in pământ treburile, noi însă suntem niște gunoaie pe doua picioare care lasă in urma lor tot gunoi.

Dacă vedeți ca cineva arunca pe jos, chiar din mașina, sau când iese la iarba verde și pleacă fără sa își ia mizeria – faceți observatie, nu va fie frica. Fotografiați sa aveți probe și haideți sa ii facem de Rușine pe o țara întreaga, și plus sa transmitem INFO la poliție. Trebuie sa ne cerem dreptul de a trai intr-un mediu curat, curat de indiferenta și incultura unora. Dacă nu au primit cei 7 ani de acasă, nici cei din școala, facultate – haide sa ii învățam … vorba aia – cât trăim tot învățam.

Eu fac observatie când văd ca cineva cu nesimtirea cât un munte arunca ceva pe jos, strâng când văd ceva ce ar trebui sa fie in urna cu gunoi. Nu mi-e silă de asta, mi-e sila de oamenii care fac asta”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


MAI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...