[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Lilu Ojovan A CULES FLORI DE LEVĂNȚICĂ într-o locație magică! Din extractul obținut va… VIDEO// 

În această perioadă levănțica e cea care ne bucură ochiul, iar câmpurile violet parcă sunt rupte din basme. Și dacă mulți merg în lanurile de levănțică doar pentru a face fotografii, prezentatoarea TV Lilu Ojovan a și cules florile superbe în locul în care magia naturii întâlnește tehnologiile ecologice – la VioPark, informează SHOK.md.   

VioPark este o plantație ecologică unică în țara noastră, creată de compania Viorica Cosmetic cu scopul de a cultiva și a crește plantele-materii prime ecologice pentru produsele sale.

Aici sunt puse în aplicare principiile permaculturii — o abordare în care naturalețea ecosistemului este conservată la maxim. Cu alte cuvinte, omul nu intervine în natură, ci interacționează cu ea și, dacă este necesar, oferă suport. Acest fapt garantează calitatea materiilor prime utilizate, puritatea lor și conținutul ridicat de substanțe nutritive.

Extractul obținut din florile colectate de Lilu Ojovan la VioPark va fi ingredientul cheie a produsului Apă micelară florală Cosmeplant de la Viorica Cosmetic, procesul de realizare a acestuia fiind unul anevoios, dar perfecționist, un produs din inima Moldovei!

SHOK.md


IUN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...