[ X ]
[ X ]
FRESH
Valentin Uzun a devenit TATĂ A TREIA OARĂ: „Avem un băieţel micuţ, ...
Andreea Marin, despre viața de familie alături de iubitul ei: ”Nu ...
Un RENUMIT BUCĂTAR FRANCEZ vine la Chișinău și va pregăti un MENIU ...
Președintele, despre FRACUL afișat în Japonia: „Am purtat a doua oară ...

Lilu Ojovan, de ZIUA TATĂLUI SĂU: „Nu-i semăn la un sigur lucru” FOTO//

Tatăl prezentatoarei TV, Lilia Ojovan, a împlinit 60 de ani. Cu această ocazie, ea a mers acasă și a sărbătorit în familie, informează SHOK.md.

Lilu a scris despre tatăl ei și pe Instagram.

„Aveam alte planuri pentru aceasta zi, sărbătoare intr-un restaurant cu muzica și dansuri. Dar accidentul in care a fost implicată mama ne-a cumințit acasă. Fără costume și rochii, dar fericiti ca suntem împreuna și sănătoși (pe alocuri) De la el am aflat cum trebuie respectata o femeie. Nu l-am auzit niciodată pe tata sa o numească urat pe mama. Respect și prețuire. Asta doresc tururor femeilor, atât de necesară ca sa înflorim. Nu-i seman lu Tata intr-un singur lucru – vorbește mai puțin decât mine.

In rest – la cum și cât mâncam și nu ne îngrășăm, la cum “avem grija de telefoane și de mașini”, la cât de repede adormim și ne “otcliucim”, la cât de mult muncim – îs toată fata lui.

Și da e matinal, când somnul e mai dulce pe el îl auzi trebaluind prin ograda – gospodărește, hrănește animalele, apoi își face o cafea și o savurează in liniste. Cel mai bun tata pe care mi l-as fi dorit. Adevărat. Ca și aceasta poza. TATA La mulți ani ”, a scris ea.

73390652_975938212749925_3456048698625097728_n

SHOK.md


OCT 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...