[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

Lilu Ojovan – ENERVATĂ pe internauții răutăcioși: „Dacă nu îți place de un om, pur și simplu - îl elimini din viața ta”

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan este urmărită pe on-line de peste 100 de mii de persoane și, evident, are parte și de internauți răutăcioși, care lasă comentarii negative, așa că jurnalista a decis să facă „curățenie” și și-a spus of-ul pe Instagram, informează SHOK.md.

„Eu una nu înțeleg, dacă nu îți place de un om, fie ca te influentează negativ fie ca nu îți place ceva din ce gândește sau cum se comporta – pur și simplu – îl elimini din viața ta. Eu așa fac cu oamenii care fie ma trag in jos, fie care sunt gata sa se bucure de orice ghinion sau nenorocire din viața mea. Acest lucru îl practic si in viața asta “ireala” – cea online. Dacă nu îmi place de o persoana – nu o urmăresc, iar dacă ma ataca cu lucruri negative – o blochez.

Pentru ce sa îmi pierd energia mea vitala – pe care as putea sa o investesc in lucuri cu adevărat valoroase cum ar fi – familia, copiii mei, prietenii, jobul, lucrurile pentru care lupt. Asta va îndemn pe toți – și cei care simt negativismul din partea unor oameni și pentru cei care propaga și răspândesc asta. Timpul e cel mai prețios lucru pe care îl avem in aceasta viața – nu îl cheltuiți pentru a lasă in urma – vorbe, fapte și urme urate.

Lăsați ceva frumos. Așa de bine dormi noaptea și te trezești dimineața când ai sufletul ușor, nu îngreunat de răutate, invidie, ciuda, dispreț. Va pup? urmează de la o luni sa fac oleaca de “curățenie””,  a scris ea, zilele trecute.

SHOK.md


APR 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...