[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Lilu Ojovan – MESAJ PENTRU FETELE SALE: „O femeie frumoasă și deșteaptă e combinația perfectă”

Prezentatoarea TV, Lilu Ojovan a venit cu un mesaj plin de emoție și recomandări pentru fetele sale – Amelie și Teia, informează SHOK.md.

Iată mesajul mamei pentru fete:

„Iubita. Așa ti-am zis ție, Amelie, așa iti zic si tie Teița. Pentru ca asta vreau sa simtiti. Sa va simți iubite și in stare sa oferiți iubire. ?

1 ?spuneti MULTUMESC tuturor – oamenilor iubiti, străinilor, experiențelor, durerilor. ?

2? Nu așteptati de la nimeni nimic. Nimeni nu ne este dator, noi(părinții) v-am dăruit viața a fost un cadou, (atat pentru noi, cât și pentru voi, cel puțin asta speram) în rest pentru totul trebuie să depuneti efort și pasiune. ?

3? Sa faceți cu drag doar ceea ce va aduce placere. Atunci când veti face cu pasiune ceva înseamnă ca faceti lucrul bun. ?

4? Plângeți când simțiți nevoia. Descarcati-va nervii, stările, furiile. Apoi ștergeți lacrimile, va machiați un pic (când veți mai mari) zâmbiți și Rezolvați problema. ?

5 ? Cata dragoste și frumusețe este in fiecare dintre voi. (Atent nu despre Frumusețea de prințesa, e despre Frumusețea din interior). Din păcate eu doar abia ajungând la maturitate mi-am dat seama de asta, Învățând din cărți și din propriile experiente. ?6? aveți grija și respectati corpul vostru. Este căsuța sufletului nostru ?

7? Nimeni nu are dreptul sa vă numească cu cuvinte urate. Voi știți ca nu sunteți așa, cel care vorbește urat despre altii este de fapt cel urat (adică plin de ura). ?

8? Încă o data. Mai încearcă (exact ca la promoțiile nereușite). De fapt în încercare, răbdare și rezistența sta puterea unui om. Dacă oamenilor care au inventat lumea asta noua cu mașinăriile sale renunțau la primul eșec, probabil încă in peșteri eram. Ne mișcam mereu înainte, mai buni. ?

9 ? Tot timpul sa învățați ceva nou, sa cititi ceva diferit. O femeie frumoasa și deșteaptă e Combinația perfecta. ?

10? sunteți Surori, sunteți cele mai bune prietene. Atunci când noi nu vom mai fi, voi veți fi familia noastră”, a scris jurnalista, pe rețelele de socializare.

SHOK.md


APR 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...