[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Lilu Ojovan MUNCEȘTE ÎN GRĂDINĂ, alături de părinți: „O zi de coronadetox hrănește un an”

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan stă acasă, în această perioadă, așa că a mers la părinți, nu doar pentru odihnă, ci și pentru a-i ajuta cu lucrările de primăvară, informează SHOK.md.

Ea a mărturisit că a deconectat televizorul și s-a conectat cu natura.

„In copilărie uram zilele astea. Zilele in care rândurile săpate cuiburi păreau interminabile si soarele stătea prea mult timp cocoțat pe cer. Ca sa întindem plăcerea – ne jucam cu toate râmele scoase la lumina zilei de către tăișul nemilos al hârlețului. Atunci noi eram neputincioșii și părinții in plină forța. In zeci de ani, ne-am inversat rolurile. Noi cu lucru, ei cu supravegheatu – tradiție e tradiție. Doamne ferește dacă sapi un cuib ce nu se aliniază perfect, ca stelele in astrogramele reușite.

O zi de primăvara hrănește un an. Acum o parafrazam – O zi de coronadetox. Televizorul cu știrile sale apocaliptice tace in întunericul ecranului. Ne conectam cu întunericul pământului jilav ce așteaptă sacrificiul. Bulbii ce peste câteva luni vor da naștere altor vieți, din propria seva. Recapăt legătura cu natura, cu legile și ciclurile sale” – a mărturisit ea, pe Instagram.

lilu

SHOK.md


MAR 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...