[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

Liudmila Belostecinic, mămică de 3 ori – MĂRTURISIRI despre sarcină și naștere! A lansat UN ÎNDEMN pentru viitoarele mămici!

Moderatoarea Liudmila Belostecinic a devenit mămică a treia oară şi a dezvăluit, pentru SHOK.md, cum a fost sarcina și nașterea, dar și a venit cu un mesaj pentru viitoarele mămici.

„A fost cea mai frumoasă sarcină din viața mea, căci am trăit-o intens, în plină activitate până cu câteva zile înainte de naștere. Activitatea mea de moderator și decorator presupune multe nopți nedormite, însă eu m-am convins de un lucru: dacă ceea ce faci îți aduce plăcere și o faci cu drag, fă-o, te vei simți mult mai bine în sarcină. Emoțiile la a treia sarcină sunt mult mai mature, dispar fricile și devii conștient de fiecare pas asumat cu încredere.

Aflându-mă în maternitate și văzând multe femei care erau după naștere, am tras o concluzie: FEMEIA TREBUIE SĂ AIBĂ GRIJĂ DE EA ÎN TIMPUL SARCINII, CĂCI DUPĂ E MAI COMPLICAT SĂ MODELEZI CE AI ACUMULAT. O sarcină sănătoasă presupune un regim de viață normal, fără excese și pofte uneori inventate mai mult psihologic și, desigur, sport pentru graviduțe (dacă îți permite sănătatea). Personal nu am adăugat practic deloc în timpul sarcinii, nu am avut timp pentru asta)), în schimb am avut o naștere ușoară, datorită atitudinii pozitive și conștiente din timpul travaliului și desigur respirației corecte”, a spus ea.

Totodată, mămica a 3 copii a venit cu un îndemn: „În concluzie: „Stimate viitoare mămici, savurați cea mai frumoasă perioadă din viața voastră, faceți ce vă place, nu exagerați și nu vă leneviți, doar aveți energie pentru doi”.

Cristina TOMAC

 


SEP 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...