[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

Lola Majeure lansează o NOUĂ CARTE. E continuarea PRIMULUI roman!

Lola Majeure (pseudonim) lansează, vineri – 14 aprilie curent, noua sa carte „Dirty Vera Cruz”, aceasta fiind continuarea primului roman – „Sweet Vera Cruz”.

Potrivit www.bestseller.md, Lola scrie despre lucrurile din așternut. Unii zic că ar fi vulgară, amorală, alții – că e o femeie sinceră și curajoasă”.

„Toate cărțile de la precomandă vor fi cu autograf, o să le înroșesc pe toate. Livrare în România și alte 200 de țări. Ori mergeți la librăria Bestseller (Telecentru) și vă ridicați comanda.

În ultimul timp dau mai mult ruj pe cărți decât pe bărbați. Se termină tămbălăul cu „Dirty Vera Cruz” și-mi iau revanșa – чем выше любовь тем ниже поцелуи ;)”, a menționat scriitoarea pe o rețea de socializare.

„Dirty Vera Cruz” are 100 de pagini și costă 85 de lei.

SHOK.md precizează: Lola Majeure este autoarea blogului www.lolamajeure.wordpress.com. Ea a lansat în 2015 romanul „Sweet Vera Cruz” (ed. Pontos) care s-a bucurat de mare succes și a fost reeditat în 2016. Apoi, a lansat „7 zile în Rai” (ed. Pontos, 2016), carte ce povestește istoria unei vânzătoare de amor.

DIRTY

SHOK.md


APR 11, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...