[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Simona Halep se mărită! Când va avea loc marele eveniment
Doina Danielean, despre VIAȚA SA ÎN CHIȘINĂU: „Cel mai frumos lucru ...
Chișinăul înseamnă ACASĂ! Alina Alexei: „Locul meu preferat aici e ...
Simona Bacaliuc, despre LOCUL PREFERAT din Chișinău: Acolo mă retrag ...

Maestrul Eugen Doga – decorat cu CEA MAI ÎNALTĂ DISCTINCȚIE a Poliției Naționale! FOTO//

Maestrul Eugen Doga a fost decorat cu insigna pentru cooperare, cea mai înaltă distincție a Poliției Naționale, care se oferă persoanelor civile – pentru aportul adus la dezvoltarea instituțională. Aceasta i-a fost acordată de Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP, în cadrul primului eveniment al noului proiect lansat de IGP – „Oamenii de succes care inspiră”, informează SHOK.md.
EUGEN DOGA – om cu renume internațional, maestru, care a făcut și face totul din dragoste și cu multă pasiune de muzică și oameni, este primul invitat în cadrul proiectului nostru.
Ieri, 11 decembrie 2018, am avut parte de un master class excepțional pentru sistemul polițienesc și pentru mine personal în calitate de conducător a celor 9000 de polițiști și colegi.
Am aflat din culisele maestrului Eugen Doga, despre minunata copilărie și cum a apărut în sufletul său pasiunea și dragostea față de ? capodoperele muzicale, de care se bucură acum Republica Moldova, renume vociferat în mapamond și în spațiu.
Maestrul a retrăit împreună cu noi frumoasele emoții trăite cândva și ne-a lăsat povețe care sunt adevărate lecții de viață pentru noi – conducători, polițiști și familiști.
Impresionant este să constat că, savanții au denumit în cinstea compozitorului Eugen Doga o planetă, Statele Unite ale Americii l-au desemnat în anul 2000 omul mileniului, dar noi mai modest, dar din tot sufletul și cu profund respect l-am decorat cu ? insigna pentru cooperare, cea mai înaltă distincție a Poliției Naționale, care se oferă persoanelor civile – pentru aportul adus la dezvoltarea instituțională”, a scris Cavcaliuc, pe Facebook.

SHOK.md


DEC 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...