[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

MAI PUȚINĂ SARE în bucate! Lilu Ojovan: „E foarte dăunătoare. Trebuie să furăm solnița de pe mesele părinților și bunicilor noștri”

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan pledează pentru alimentație sănătoasă și pentru consum redus de sare, zahăr și ulei. În mod special, ea nu ezită să vorbească despre efectele negative ale sării, informează SHOK.md.

„Sa mănânci sănătos e distractiv. Și da, sănătatea e de preț – abia atunci când ne îmbolnăvim începem sa schimbam modul nostru alimentar – când de fapt ar trebui hrana sa fie medicamentul nostru zi de zi, nu otrava. Sa consumam mai multe alimente și mai putine produse. Mai puțina sare, mai puțin zahăr, mai puțin ulei. Daca despre impactul nociv al zaharului stim multe, despre sarea consumată in exces, mai puțin. Însă e foarte dăunătoare, mai ales in cazul părinților și bunicilor nostri – cei care sunt predispuși la boli cardiovasculare. Dacă vrem sa ii avem alături mai mult timp – trebuie sa le furam de pe masa – solnița. Și in educația alimentara a copiilor – sa avem grija de sarea ascunsa in alimentele procesate – pâine, cașcaval, cipsuri sau gustări”, a scris jurnalista, pe Instagram.

SHOK.md


OCT 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...