[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Mănâncă DULCIURI, dar are o TALIE DE VIESPE! Daniela Jenunchi dezvăluie REȚETA prăjiturii care NU ÎNGRAȘĂ! FOTO//

Daniela Jenunchi, jurnalistă și PR manager, este o apariție care atrage mereu privirile. Și nu doar mama natură o ajută pe frumoasa prezentatoare. Are grijă mare chiar ea însăși să conserve ceea cu ce a înzestrat-o Cel de Sus. Nu de puține ori este întrebată cum de reușește să arate atât de bine, așa că SHOK.md a întrebat-o și a aflat că secretul ei este cât se poate de simplu.

„O femeie trebuie să fie mereu îngrijită, să facă sport, să bea multă apă și să aibă grijă la ce, dar mai ales – când mănâncă”, mărturisește vedeta. „Nu cred în teoriile și în dietele care ne duc la înfometare. Secretul meu nu e un secret. Nu lenevesc, sunt mereu în activitate. Fac sport, pentru că este una dintre pasiunile mele și îl practic cu regularitate. Și, poate cel mai important, am mare grijă la ce mănânc. Repet, asta însă nu înseamnă că trăiesc cu un măr pe zi. Nu – dimpotrivă! Mănânc din toate câte puțin. Mă hidratez la maxim. Și nu refuz nici dulciurile. Dar, atenție, contează ce fel de dulce. Regula de aur și numărul unu e că dulcele se mănâncă ziua și nu seara la televizor înainte de culcare. A doua regulă e ca dulcele să nu abunde în grăsimi: unt, smântână, etc. Pentru mine ceva gustos și dulce, care să-mi meargă la suflet și stomacului pe plac, înseamnă chiar și un chec de vișină cu glazură de ciocolată, pe care eu îl ador și care se face în numai câteva minute. Dar, din nou, atenție la cum îl preparați! Nici urmă de unt și aproape deloc zahăr”, a mai spus ea.

„Deci, totul cu măsură!”, ne atrage atenția Daniela, care a acceptat să dezvăluie, pentru cititorii SHOK.md, secretul culinar al siluetei sale.

Chec de vișină cu glazură de ciocolată:

Pentru aluat:

120 gr de făină

1 pachet praf de copt de la Dr. Oetker

100 gr de zahăr brun

40 gr cacao de la Dr.Oetker

180 gr de apă plată

5 linguri mari de ulei de floarea soarelui

50 gr de nuci prăjite și mărunțite

100 gr de vișină congelată

glazură de decor de la Dr. Oetker

Mod de preparare:

Cernem toate ingredientele uscate în bolul mixerului. Turnăm apa și uleiul. Amestecăm toată compoziția până aluatul devine foarte moale. Adăugăm nucile mărunțite și vișinele. Punem aluatul în forme pentru copt și lăsăm în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 25-30 de minute. Preparăm glazura de ciocolată de la Dr. Oetker așa cum scrie pe ambalaj. Turnăm glazura peste prăjituri și decorăm cu nuci.

Poftă bună și siluetă pe măsură!

SHOK.md

 


APR 25, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...