[ X ]
[ X ]
FRESH
Jurnalista Doina Chiorescu – SEXY pe plajele din India: „M-am îndrăgostit ...
Regizoarea Victoria Roșca vrea SĂ FILMEZE UN SERIAL: „Abia scriu textul, ...
Accidentul rutier I-A DAT PLANURILE PESTE CAP! Tatiana Spînu: „Balul ...
Cele mai sexy calități ale fiecărei zodii

Pianistul Marcel Lazăr revine, la Chișinău, cu UN NOU CONCEPT de concert!

Pianistul Marcel Lazăr revine la Chișinău pe 9 noiembrie cu un nou concept de concert, informează SHOK.md.

„Ieșeam o dată de la un concert, în Salzburg, și în fața sălii era parcat un Bentley, iar alături, un rând imens de mașini luxoase.
Mă întrebam atunci, oare când o să fie parcate în Moldova mașini luxoase la un concert de muzică clasică. Cred că putem începe acum, și sper să facem din asta o tradiție ?
Vă aștept la concert ?”, a scris pianistul pe Facebook.

De menționat că, „Kontrast” este un nou concept de concert al Moldo Crescendo. Acesta este menit să popularizeze muzica clasică. De data aceasta, marilor opere ale artei muzicale se va putea alătura mediul de afaceri din Moldova. Antreprenorii și managerii vor putea să-și petreacă timpul și să facă schimb de idei într-un mediu cultural diferit – cu compoziții interpretate la pian de Marcel Lazăr, un pianist tânăr și talentat, în spatele căruia este, printre altele, una dintre cele mai prestigioase școli de muzică din Europa – Universitatea Mozarteum din Salzburg. Ideea networkingului muzical aparține echipei Kontrast, un grup de companii, care lansează constant un șir de servicii și produse pe piața locală, fiind, de asemenea, distribuitorul exclusiv al cafelei germane Dallmayr. Acesta este motivul pentru care oaspeții evenimentului, toți fără excepție, vor fi serviți cu cafea aromată. Iar, discuțiile la cafea, după cum se știe, devin mai plăcute.

Tema primului concert va fi contrastul – un fenomen, care există în orice, în artă, în muzică. Concertul se va desfășura într-un cadru neformal, cu cele mai bune interpretări caracteristice spectacolelor susținute de Moldo Crescendo. Vor fi interpretate lucrări compuse între 1722 și noiembrie 2018.

Intrarea la concert e în bază de invitații și bilete.

43722734_258444334815124_6142365925535383552_n

SHOK.md


OCT 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...